woensdag, juni 24, 2015

Fotolijstje

Vandaag een fotolijstje gepimpt van de Action ,ik kocht m wit dus nu is ie net ff anders hihi . Ik heb m cadeau gegeven aan mn vriendinnetje met een foto van ons samen erin .

maandag, juni 22, 2015

Fototoestel..

Hoi Allemaal , Vandaag een fototoestel kaartje gemaakt met het patroon van Marleen van der Most . Wat is dat leuk om te maken ,je kunt met het zwarte hendeltje de lens open en dicht doen . Zo grappig ! Ik heb er een fotootje van m'n lieve nichtje van 2 mnd in gedaan waar ze op dr duimpje ligt te zuigen ,en aan mn ouders cadeau gegeven .

vrijdag, juni 19, 2015

Kaartje voor Ditta

Dit keer weer een kaartje gemaakt voor Ditta ,aan de hand van deze leuke sketch . Hoe vinden jullie 'm geworden ?

donderdag, juni 18, 2015

Koffertje...

Ik ga op vakantie en neem mee...en koffer !! Dit keer een koffertje gemaakt met de leuke mal van Dutch Doobadoo,met het papier van Joy . En de bloemen en blaadjes zijn ook van Joy .

zondag, juni 14, 2015

Opkikkertje voor jou !

Hoihoi, Dit keer een opkikker kaart gemaakt (met het leuke patroon van Marleen ) een lelie blad en de leuke kikkertjes van Marianne Design . Daar word je toch vrolijk van !

dinsdag, juni 02, 2015

2 theepotjes

Nog 2 theepotjes gemaakt ,ze zijn zo leuk om te maken en om cadeau te geven . Ik heb er High-tea uitnodigingen van gemaakt .Maar het is ook leuk om er verse thee in te doen en cadeau te geven of bonbons ..of een cupcake ...