zondag 19 april 2009
Vandaag mijn paradijs_juh is" uitgemest" en wat troepie's weggegooid..
Ik vindt het weer netjes en jullie?!

6 opmerkingen:

Karin zei

Hoelang hou jij dit vol?? Bij mij is het 1 kaart maken en dan is er echt een bom ontploft, dan ga ik weer opruimen en zo verder... Roze is wel jouw ding hè... Het ziet er weer goed uit... netjes en geordend...

sandra's hobby cards zei

Uh meestal hou ik het wel aardig bij ,op het eerste gezicht dan ...me bureau moet niet te veel troepie's liggen maarja dan die kasten en doosjes..!dat heb ik dus nu weer is lekker geordend!
Laat me jou ontplofte bom maar is zien dan whahaha!lol!

Angelique zei

wat heb jij een super gave kamer zeg!! en zooo netjes, "mijn hoekje" is iets kleiner en op dit moment niet zo super opgeruimd als dat van jou hoor hihi!! Je hebt het super netjes voor elkaar!!

liefs angelique

Maris zei

leuk kamertje heb je om te freubelen, mijn kamertje is momenteel een zooitje,want ik ben ook aardig aan de opruim, om een fijn kamertje te creeren,maar als het af is zet ik een foto neer

Hannekie zei

aaaahhhhh wat een gaafe kamer. ik zou niet durven te laten zien waar ik zit. maar ja je kan niet alles hebben
gr hannie

Anoniem zei

Hoi Sandra via de kaartenclub kwam ik op je blog terecht,wat een mooie,gave scrappie`s maak je en je scrapkamer ziet er toppie uit,heerlijk met die kroonluchter en dat roze,ik heb nu ook een scrapkamer en ga erook wat gezelligs van maken,groetjes Joke.