vrijdag 19 juni 2009

Hoihoi,

Eerst wil ik jullie heel erg bedanken voor de felicitatie's en kaarten voor mijn verjaardag !
Zoals jullie kunnen zien staan me "blog"kaarten op mijn kast te pronken ze zijn allemaal erg mooiii!!ik mis er nog 1 en die is van Danielle .S....
Ik ben weer heel erg verwent ook al heb ik me verjaardag niet gevierd!
Van mijn mannetje en kids heb ik een lieve kaart (nee hij heeft 'm niet zelf gemaakt whhaha)met een aardig leuk bedrag erin gehad, met de mededeling dat ik dit vast niet erg vond en dat geld heus wel op komt bij DOEADING.....
(En ja het is helemaal goed gekomen .......hihihi,leuke nestibilitie's /scrappapiertjes/stempels/lintjes/cardstock/brads/ponsen....dus ik ben weer helemaal blij!maar ik heb nog geen tijd gehad om er mee te spelen helaas..

Door sylvia ben ik ook verwent en heb hele leuke stempeltjes gehad!
En ook door Sjanet ,daar heb ik ook stempeltjes en scrap papier van gehad!

En Thea wil ik ook nog even super bedanken!!

Wat betreft de BLOG CANDY......ik zal zondag bekent maken wie er heeft gewonnen,het is in ieder geval al wel geraden..!haha spannend he!

Fijn weekend allemaal!

xx

8 opmerkingen:

mijnhobby@Janet zei

Hoi Sandra..

Nog GEFELICITEERD!!!
Nou je mist nog een kaart hoor..Ik heb hem gister terug gekregen die was behoorlijk aangedaan en die zal ik je ook niet toesturen..dus je krijgt een nieuwe toegestuurd...ik weet niet wat er mee gebeurt is maar helaas..

Groetjes Janet

Karin zei

Graag gedaan hoor San. In maart ben ik aan de beurt... Ik krijg altijd maar een paar kaarten omdat ik nooit wat aan mijn verjaardag doe, maar ik vind het altijd zo leuk om post te krijgen. Dus ik ben zo benieuwd hoe dat voelt: een kast vol met kaarten... overigens een mooie kast en mooi behangetje... Whahaha ik heb alles eens goed bekeken... En je blogcandy.. Ik hoop toch zo dat ik eens een candy win...

Anoniem zei

Hoi Sandra alsnog van Harte en wat een supergave kast heb je,ik heb me aangemeld om je te volgen,je maakt supergave werkjes,groetjes Joke en dank je voor je bb-tje.

*Ellen* zei

graag gedaan Sandra en wat een leuk gezicht zo al die kaarten op je kast en dan ook nog zo lekker verwend door je man en kids

Daniƫlle zei

hoi Sandra

ik probeer maandag je kaartje te maken, want dan ben ik vrij, want dan verjaard mijn zoontje en dat vieren we morgen, dus komt er ook niets van en zondag vaderdag en dan zijn we dus ook weg, dus ik maandag mijn best voor je doen en nogmaals sorry dat hij te laat is, maar dat had ik in een andere bericht al geschreven ;)

groetjes Daniƫlle

wil zei

wauw he gave kast en ja wat ben jij verwent leuk dat je fijne dag heb gehad

Sylvia zei

O wat leuk zeg :). Ik zou de kaarten heel lang laten staan :) wat een schitterend gezicht!!! Nou ik zou zeggen koop niet de hele winkel bij Marlous leeg :P ;) hihi. En heel veel plezier met alle spulletjes die je hebt gekregen. Volgens mij heb ik je :w gefeliciteerd, maar weet het niet meer zeker. Bij deze NOG VAN HARTE GEFELICITEERD!!!!!!!

Groetjes
Sylvia

Angelique zei

wat leuk zeg om al die kaarten bij elkaar te zien staan, heerlijk gevoel toch om op je verjaardag niet vergeten te worden hihi. En uuhh zo'n envelop voor je verjaardag is meteen een goede tip hihi, vraag dit jaar ook maar eens zoiets !!

liefs angelique